EMJ 2021
69ste editie van 29/04 >3/5 2021
Inschrijven

COVID-19 informatie

Bij de organisatie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd zullen we rekening houden met alle maatregelen die opgelegd zijn door de Belgische overheid. Meer bepaald zullen wij alle beperkingen volgen omtrent aantallen bezoekers en deelnemers van activiteiten. De organisatie zal een combinatie van binnen- en buitenactiviteiten aanbieden en indien nodig wordt het aantal deelnemende groepen beperkt.

Concerten kunnen beïnvloed worden door praktische COVID-19 veiligheidsmaatregelen. Wij zullen hier rekening mee houden bij de evaluatie van juryconcerten. Muziek maken en verenigd worden door cultuur is belangrijker dan je beste-optreden-ooit geven, vooral in deze uitdagende tijden. Wij moeten jongeren blijven stimuleren in hun muzikale ambities en hun ontdekkingstocht naar nieuwe culturen en manieren om te verbroederen. Wij kijken uit naar uw inschrijving en uw bezoek aan Neerpelt.

De praktische uitwerking wordt gecommuniceerd in oktober.

Tickets

Op zoek naar tickets voor de happening, een juryconcert of laureatenconcert? Via deze link kan u alle informatie omtrent tickets vinden.

Lees meer

HopOn / HopOff bus

Gedurende het hele festival rijdt er een gratis HopOn/HopOff bus rond, weldra kan u hier de uurregeling vinden.Programma

Van zodra bekend bekend kan u hier het dagprogramma vinden, voor het hele programma kan u een programmaboekje kopen.Hoogtepunten van het festival

Juryconerten

De kern van elk Festival vormen de juryconcerten. Elke deelnemende groep brengt een eigen programma voor een gerenommeerde internationale jury.

Lees meer

Proclamatie

De proclamatie is steeds één van de hoogtepunten van elke festivaldag, massaal bijgewoond door alle deelnemers en honderden bezoekers, een waar feest.

Lees meer

Laureatenconcert

Een avondconcert met deelname van koren/ensembles die tijdens de dag een zeer hoge quotering behaalden voor hun juryconcert of een uitzonderlijke prestatie neerzetten.

Lees meer

Parade

Na hun uitzonderlijk juryoptreden is de ontlading bij de muzikanten, zangers en zangeressen enorm tijdens de optocht.


Lees meer

Kick-off

Op de startdag wordt het Festival 's avonds feestelijk geopend met de Kick-off en een spetterend vuurwerk.


Lees meer

Happening

Zangers, muzikanten en dansers nemen het steeds talrijke publiek mee voor een aangename, luchtige en sfeervolle festivalavond.


Lees meer
Volg het EMJ via sociale media
New item

Volg onze livestreams op facebook

Verschillende evenementen zoals de proclamatie en de happening zijn live via facebook te volgen. Via onze facebookpagina kan u ons festival tot op de voet volgen.


Bekijk ons fotoalbum

Gedurende het hele festival loopt er een team van fotografen rond die alle mooie momenten vastleggen. U kan alle foto's via deze link zien.


Sfeervideo's op ons youtube kanaal

Het EMJ heeft zelfs zijn eigen youtube kanaal. Hier kan je terecht voor sfeerfilmpjes, plichtliederen,...


logo
New item

Nieuws

New item
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Pelt
Telefoon
+32 11/66 23 39
E-mail