Vrijwilligers

 

Misschien ben jij de volgende die ons team wil komen versterken?

 

Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd is een uniek muzikaal en cultureel initiatief dat nergens anders ter wereld op dergelijke grote schaal wordt georganiseerd. Dat dit enkel mogelijk is dankzij de medewerking van honderden vrijwilligers zal niemand verbazen. Duizenden jongeren van over de hele wereld verzamelen in Neerpelt om te musiceren, om mekaar te ontmoeten en om samen te verbroederen. Om dat mogelijk te maken rekent het Festival op honderden vrijwilligers die instaan voor vele uiteenlopende taken. Zo hebben we vrijwilligers die maaltijden serveren, tafels afruimen, concertzalen klaar zetten, toegangskaartjes verkopen, concerten aankondigen, souvenirs verkopen, deelnemers onthalen, enz.

En van zodra je eens geproefd hebt van het festivalgebeuren of het muzikale feest hebt meegemaakt, laat het je nooit meer los. Het is als een microbe die je gebeten heeft.

Ben jij misschien ook op zoek naar een dergelijke taak, heb jij ook interesse om je als vrijwilliger in te zetten, heb je ook zin om een handje toe te steken? Neem gerust contact op met ons festivalsecretariaat.

logo
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Pelt
Telefoon
+32 11/66 23 39
E-mail