donderdag, 06 September 2018 00:00

67ste EMJ al volop in voorbereiding!

Hoewel de vorige festivaleditie nog vers in ons geheugen ligt, zijn de voorbereidingen voor het volgende en reeds 67ste Europees Muziekfestival voor de Jeugd al volop aan de gang. Het 67ste EMJ heeft plaats van vrijdag 3 tot maandag 6 mei 2019. Inschrijven voor deze instrumentale festivaleditie is nog mogelijk tot 29 oktober 2018.

Groepen die zich wensen te registreren, raden we aan om eerst de informatiebrochure en de uitgebreide reglementen nauwkeurig na te lezen. Pas daarna kan het inschrijvingsformulier online ingevuld worden en kunnen alle documenten voor inschrijving opgestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of EMJ, Toekomstlaan 7 bus 2 in 3910 Neerpelt (België).

Het inschrijvingsformulier, alsook alle andere documenten en wetenswaardigheden die nodig zijn voor een correcte inschrijving zijn te vinden op de website van het EMJ www.emj.be. Men kan echter ook een Word-versie van het inschrijvingsformulier aanvragen op het festivalsecretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk tot volgend jaar! 

 

afbeelding teaser 2019