EMJ 2021

Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd zal in 2021 doorgaan van vrijdag 29 april tem maandag 3 mei. Het zal zowel een vocaal als instrumentale editie zijn.

Welcome to the EMJ!

COVID-19 informatieCOVID-19 informatie

COVID-19 informatie

Bij de organisatie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in 2021 zullen we rekening houden met alle de gangbare veiligheidsmaatregelen en COVID-19-voorschriften voor evenementen. Het festival zal er daarom volgend jaar anders uitzien dan vorige edities om zodoende geen veiligheidsrisico's te introduceren. Wij weten nu reeds dat grote indooractiviteiten zoals onze proclamatie vervangen zullen worden door kleinere of outdoor activiteiten. Aan onze deelnemers zal gevraagd worden om een mondmasker mee te nemen voor locaties waar dit gevraagd wordt. Alle groepen zullen behandeld worden als bubbels voor maaltijden en overnachtingen.

De jury optredens zullen georganiseerd worden in lijn met de COVID19 voorschriften voor de cultuur sector. Deze praktische COVID-19 veiligheidsmaatregelen kunnen natuurlijk het eindresultaat beïnvloeden. Wij zullen hiermee rekening houden bij de evaluatie van juryconcerten.

Annulaties worden geaccepteerd zodra een groep in de onmogelijkheid is om deel te nemen aan het festival omwille van COVID19. Wij hopen u met deze extra inspanningen perspectief te kunnen geven op de veilige deelname in 2021. Muziek maken en verenigd worden door cultuur is belangrijker dan je beste-optreden-ooit geven, vooral in deze uitdagende tijden. Wij moeten jongeren blijven stimuleren in hun muzikale ambities en hun ontdekkingstocht naar nieuwe culturen en manieren om te verbroederen.

Vanaf eind oktober - wanneer wij meer zicht hebben op het aantal inschrijvingen zullen wij alle praktische COVID maatregelen communiceren en up-to-date houden op onze website.

Wij kijken alvast uit naar uw inschrijving!

EMJ 2021

Het Europees Muziekfestival voor de Jeugd zal in 2021 doorgaan van vrijdag 29 april tem maandag 3 mei. Het zal zowel een vocaal als instrumentale editie zijn.
Lees meer
New item

Volg onze livestreams op facebook

Verschillende evenementen zoals de proclamatie en de happening zijn live via facebook te volgen. Via onze facebookpagina kan u ons festival tot op de voet volgen.


Bekijk ons fotoalbum

Gedurende het hele festival loopt er een team van fotografen rond die alle mooie momenten vastleggen. U kan alle foto's via deze link zien.


Sfeervideo's op ons youtube kanaal

Het EMJ heeft zelfs zijn eigen youtube kanaal. Hier kan je terecht voor sfeerfilmpjes, plichtliederen,...


Volg het EMJ via sociale media
New item

EMJ UNITED @ HOME

Door het coronavirus vond er in 2020 helaas geen EMJ plaats. Omdat duizenden jongeren en honderden vrijwilligers maandenlang hebben uitgekeken naar het weekend van 1 mei, organiseerde we een unieke live show zodat iedereen van thuis uit toch nog wat kon genieten.

logo
New item

Nieuws

New item
Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Pelt
Telefoon
+32 11/66 23 39
E-mail