EMJ deelname aan de Last Post in Ieper - Inschrijving

iepercentrum         358px Ieper Menenpoort R01         IeperKoor

Naar aanleiding van het 66ste Europees Muziekfestival voor de Jeugd wil het festival buiten zijn regionale grenzen treden. Daarom wordt er op maandag 30 april een directe trein ingelegd om met een groot aantal jeugdige deelnemers de stad Ieper te bezoeken en kennis te maken met de Last Post ceremonie.  Een gelegenheidskoor van 450 deelnemers uit een 10-tal landen zal deelnemen aan de Last Post onder de Menenpoort en zo de 100ste verjaardag van de Grote Oorlog herdenken.

Het EMJ biedt de mogelijkheid aan om deze boeiende muzikale uitstap mee te beleven. Het vertrek is gepland op 30 april om 9:30 uur aan het station van Neerpelt. Een speciale trein brengt het grote gezelschap tijdens een drie uur durende treinrit rechtstreeks naar Ieper.  U kan als gast gedurende de hele dag Ieper bezoeken en geheel gratis alle concerten van het EMJ bijwonen (afhankelijk van het weer gaan deze door in de Sint-Maartenskathedraal of voor de lakenhallen).  Om 20:00 kan u de Last Post bijwonen waar het EMJ de ceremonie zal opluisteren.  Rond 21:30 zal de trein terug naar Neerpelt vertrekken om rond 00:30 te arriveren. 

Kostprijs:

-30€ Per Persoon te betalen bij inschrijving voor reis Neerpelt - Ieper - Neerpelt.

-35€ Per Persoon te betalen bij inschrijving voor reis Neerpelt - Ieper - Neerpelt + Toegang Flanders Fields Museum.

Inschrijven kan tot 28 februari of totdat de plaatsen verkocht zijn. U krijgt na de inschrijving een bevestigingsmail met het totaal verschuldigde bedrag, een IBAN rekeningnummer en een gestructureerde mededeling te gebruiken bij de bankoverschrijving.

Wij verzoeken u te betalen binnen de 3 werkdagen na de inschrijving. De reservaties zijn pas definitief, nadat de betaling ontvangen is.

Naam:*
e-mailadres:*
Aantal reizigers voor uitstap met museum (35 EUR p.p.) :
Aantal reizigers voor enkel uitstap (30 EUR p.p.):

Uw inschrijvingsgeld bedraagt: