Parade

 

 

Jongeren vieren feest

De feestelijke parades op de festivaldagen zijn ongetwijfeld één van de hoogtepunten van het Festival. Na hun uitzonderlijk juryoptreden is de ontlading bij de muzikanten, zangers en zangeressen enorm tijdens de optocht. Ze zingen, dansen, vieren feest en verbroederen met elkaar en met de Neerpeltse bevolking. De jongeren mogen steeds rekenen op duizenden enthousiaste toeschouwers langs het parcours.

 

Vertrek en aankomst

De parade vertrekt om 17u op het binnenplein van de Wico Campus St-Hubertus. De aankomst is voorzien rond 17.45 uur aan de sporthal van het Provinciaal Domein Dommelhof, waar aansluitend de prijsuitreiking (proclamatie) begint.

 

Route

De parade volgt de Stationsstraat tot aan de verkeerslichten. Links richting het gemeentehuis, rechts de Kerkstraat in. Begroeting van de eregasten op de tribune ter hoogte van het gemeentehuis.
Vervolgens richting Marktplein. Op het einde van het Marktplein rechts. Aan het kruispunt links naar de Fabrieksstraat. Op het einde van de Fabrieksstraat rechts richting Toekomstlaan en zo naar de sporthal.

paradeplan

Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Adres
Toekomstlaan 7 bus 2, 3910 Pelt
Telefoon
+32 11/66 23 39
E-mail