donderdag, 06 July 2017 00:00

Inschrijven voor 66ste EMJ reeds mogelijk!

Nog maar pas behoort het 65ste Europees Muziekfestival voor de Jeugd tot het verleden, of daar kondigt de 66ste EMJ-editie zich reeds aan. Het 66ste EMJ heeft plaats van vrijdag 27 april tot woensdag 2 mei 2018, maar inschrijven voor deze vocale festivaleditie is reeds mogelijk.

Koren die zich wensen te registreren, raden we aan om eerst de informatiebrochure en de uitgebreide reglementen nauwkeurig na te lezen. Pas daarna kan het inschrijvingsformulier online ingevuld worden en kunnen alle documenten voor inschrijving opgestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of EMJ, Toekomstlaan 7 bus 2 in 3910 Neerpelt (België).

Het inschrijvingsformulier, alsook alle andere documenten en wetenswaardigheden die nodig zijn voor een correcte inschrijving zijn te vinden op de website van het EMJ www.emj.be. Men kan echter ook een Word-versie van het inschrijvingsformulier aanvragen op het festivalsecretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven is mogelijk tot en met 30 oktober 2017.

Hopelijk tot volgend jaar! 

 

Affiche Teaser website